sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

kevät, tule jo!

hellou, pitkästä aikaa! :) tässä on taas jonku aikaa oltu kirjottelematta ja sen huomaa, ku ei meinaa runosuoni sykkiä nyt ollenkaa :D no, tässä kuukauden aikana ei nyt mitää hirveen dramaattista oo tapahtunu. oon yhä enemmän halunnut kevään jo saapuvan, kun se tuntuu niin hitaasti tulevan :( aurinko kyllä paistaa, mut ulkona on silti ihan jäätävää.

oon taas päässy leipomaa kaikkee ihanaa, ku janeten 8v synttäreitä on vietelty kolmeen otteeseen. vantaalla sukulaisten kanssa, kaverisynttärit ja eilen kummeille vielä kakkukahvit.




hiuksia on myös tullu tuunailtua pitkästä aikaa! mähän värjäsin viimeks joskus joululomalla mun hiuksia. se sävy tais olla joku mahonginruskee tai joku vastaava. no, nyt kauppoihin tuli liukuvärit ja halusin todellakin testata! mullahan oli viime heinäkuussa liukuvärjätyt hiukset kampaajan ansiosta ja tykkäsin niistä hirveesti.

värjättiin ensin juurikasvua pois jollain ruskeella garnierin uudella sävyllä ja sitten sillä ferian tummemmille tarkotetulla liukuvärillä. tänä aamuna päätin nappasta myös etuhiukset itelleni vuoden tauon jälkeen! muuten oon ihan jees tyytyväinen näihin hiuksiin, mut taidetaan vielä toinen ferian liukuväri laittaa, ku haluaisin vähän vaaleempaa latvaa vielä :)

 ylemmässä siis sitä edellistä kulahtanutta hirveetä väriä + yliylikasvaneet etuhiukset, joita ei ehkä etuhiuksiks voi enää edes kutsua. alemmassa ei nyt parhaimmalla tavalla tuu hiukset esille, mutta aika hyvin suuntaa antava kuva, että millaset ne nyt on!

nyt vielä viimeset viiden viikon loppurutistukset koulussa ja sitten alkaakin jo olla kesä lähellä :) toivottavasti tässä kuukauden sisällä olis jo positiivisia uutisia kuulumaan mm. kämpän hankinnasta ym!

adios amigos! -Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti